Wisselend weer bij Avondwandel4Daagse Obdam

Deze week is de Wandel4Daagse van Obdam. Ditmaal met wisselende weersomstandigheden. Ondanks dat is de sfeer even gemoedelijk als andere jaren.

Op de eerste dag werden de deelnemers aan de 5 en 10 kilometer geplaagd door harde windstoten, verder bleef het gelukkig wel droog.

Woensdag was het op de tweede dag wat de wind betreft beter weer.

Op donderdag leidde de organisatie van de atletiekvereniging ¨Victor¨ de deelnemers door de velden en het industriegebied van Obdam richting Hensbroek.

Bij de huidige huisvesting van de Sportschool kregen de deelnemers een groen flesje water aangeboden. De 5 km-lopers gingen over de rotonde heen om daar nog een rondje te lopen.

De langeafstandslopers liepen eerst nog langs de ringvaart naar Hensbroek. De molen aan het Oudelansdijkje was voorzien van witte zeilen op de wieken. Via de Kerkweg en de Dorpsweg liepen de deelnemers weer naar het industriegebied van Obdam voor een groen flesje water. Vervolgens via de Braken en de Dorpsstraat in Obdam weer terug naar het dorpshuis de Brink.

Op vrijdag komen de sportieve wandelaars voor de laatste keer deze week over de streep bij Dorpshuis ¨Dorpshuis de Brink¨. De weersvoorspellingen zijn voor de nacht ervoor slecht en de dag zelf?

Lees ook :

Zwaarste dag Wandelvierdaagse Obdam 2016

Avondwandelvierdaagse Obdam 2016 succesvol

Avondwandelverdaagse Obdam succesvol verlopen

Reacties

gallery
37880
Wisselend weer bij Avondwandel4Daagse Obdam
Deze week is de Wandel4Daagse van Obdam. Ditmaal met wisselende weersomstandigheden. Ondanks dat is de
https://koggenland.nieuws.nl/lifestyle/37880/voorzomerweer-bij-avondwandel4daagse-obdam/
2017-06-08T23:53:22+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/178/2017/06/08205020/D4S4270.jpg
Avondwandelvierdaagse Obdam
Entertainment, Nieuws, Sport