De vruchten des velds

Foto: Piet Zwaan

Over waardering gesproken… De laatste paar jaar heeft Piet Zwaan in Obdam met veel enthousiasme de Open Tuindag georganiseerd. Jammer dat in 2016 het aantal deelnemers minder was dan het jaar ervoor.

Dat neemt niet weg dat zijn inzet door de ATV (tuinders bij Obdam) dermate goed is gewaardeerd dat Piet Zwaan blij verrast werd door een compleet overlevingspakket met allemaal producten van het tuinderscomplex.

Hij heeft dit enorm gewaardeerd. Namens het bestuur en leden van de tuinvereniging werd hij via de mail bedankt voor het organiseren van de Open Tuinen Dag op 18 juni 2016. Een groot aantal mensen bezocht op het ATV-complex de tuinen die waren opgesteld. De vereniging bood daarbij aan om de helft van de organisatiekosten voor hun rekening te nemen, tegen overleg van een nota.

Piet Zwaan zijn eerste reactie was dat hij het een leuk gebaar vond. Echter, het te investeren bedrag was dermate laag dat hij daar niets voor wil hebben.

Nu heeft de tuindersvereniging toch wat willen doen. Als verrassing hadden ze een kist vol met voor meer dan 1 week eten er in.

Zou helemaal mooi zijn als voor de wellicht volgende editie 2017 opnieuw meer mensen hun tuin zullen open stellen dan dit jaar is gebeurd.

Reacties

article
22077
De vruchten des velds
Over waardering gesproken… De laatste paar jaar heeft Piet Zwaan in Obdam met veel enthousiasme
https://koggenland.nieuws.nl/lifestyle/22077/vruchten-des-velds/
2016-09-02T21:34:46+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/178/2016/09/02213423/logo_dekrat.jpg
Obdam, open tuindag, Open Tuinendag
Entertainment, Nieuws