Jos de Krantenman vierde jubileum met bijzonder voertuig

Vrijdag 25 mei vierde Obdammer Jos de Krantenman zijn 40-jarige bedrijfsfeest met bijzonder voertuig. Hij liet oude tijden herleven in Obdam.

Vrijdag 25 mei vierde Obdammer Jos de Krantenman zijn 40-jarige bedrijfsfeest met bijzonder voertuigVan dit voertuig rijden er nog maar 3 in het hele land. Met dit exemplaar bracht Jos van Kampen, alias Jos de Krantenman, in Obdam de eerste 15 jaar van zijn bedrijf de kranten rond. Het wagentje is voorzien van een 2-takt motortje.Vrijdag 25 mei vierde Obdammer Jos de Krantenman zijn 40-jarige bedrijfsfeest met bijzonder voertuig

Het 40-jarig bedrijfsjubileum liep synchroom met Jos zijn 25-jarig huwelijksjubileum met Obdammer in hart en nieren Agnes Koning.

Rondrit door het dorp

‘s Middags hield het het bruidspaar in de eerste bedrijfswagen van Jos een rondrit door het dorp Obdam. Daarbij werd ook de begraafplaats achter het Brakenkerkje niet vergeten. De ouders van het bruidspaar liggen daar begraven.

Vrijdag 25 mei vierde Obdammer Jos de Krantenman zijn 40-jarige bedrijfsfeest met bijzonder voertuigOok stopte het voertuig een paar keer bij kennissen van het paar.

Kleurplatenaktie

Onderweg werden door de bedrijfsjubilaris kleurplaten voor de kinderen uitgestrooid en uitgedeeld. Kinderen kunnen deze inleveren en de mooiste werkstukjes worden beloond met een prijsje van Jos de Krantenman.Vrijdag 25 mei vierde Obdammer Jos de Krantenman zijn 40-jarige bedrijfsfeest met bijzonder voertuig

Beeldverslag 1 (cover).

Beeldverslag 2.

Beeldverslag 2 met foto’s kerkhof en station.

Dubbel klik op de foto's
voor een grotere weergave.