Inspiratiebijeenkomst ‘ Verhoog zelf je vitaliteit ’

Foto: Inloophuis,Hoorn

Hoorn – 3 oktober 2017 – Op donderdag 12 oktober a.s. komt Jan Bert ter Steege opnieuw naar Inloophuis Pisa aan de Draafsingel 59 in Hoorn. Hij verzorgt dan, van 19.30 tot circa 21.00 uur een Inspiratiebijeenkomst over het verhogen van je vitaliteit.

Toen Jan Bert ter Steege (48) een paar jaar geleden werd geconfronteerd met de diagnose kanker overvielen hem uiteraard in eerste instantie de angst en het ongeloof. Vervolgens besloot hij de regie over zijn gezondheid, veerkracht en vitaliteit zelf in handen te nemen. Hij creëerde zijn eigen ‘overlevingsplan’. Een plan gebaseerd op ‘positief denken’ en ‘de schouders eronder’. Aangezien dat plan hém veel heeft gebracht, deelt hij zijn ervaringen graag met anderen en ondanks dat zijn zienswijzen geen standaardnorm zijn binnen ons inloophuis, zijn wij van mening dat Bert met zijn verhaal, veel lotgenoten kan inspireren en bieden wij hem derhalve met genoegen het ‘Pisa-podium’.

Naast reguliere medische behandeling, aangepaste voeding, meditatie en veel bewegen, volgde Bert destijds een workshop bij Wim Hof (the Iceman). Het verhaal van Hof intrigeerde hem en hij ging vervolgens dagelijks elke dag onder een koude douche. Bovendien startte Bert een project om, in de winter, elke week te gaan zwemmen in de Noordzee met een groep vrienden en belangstellenden.

Dit alles heeft er voor Jan Bert in geresulteerd dat hij zich fit voelt en met volle teugen van het leven geniet. Graag wil hij anderen inspireren met zijn verhaal en dát is wat hij op 12 oktober a.s. komt doen!

Iedereen is overigens van harte welkom bij deze inspiratiebijeenkomst, of je nu direct tot de doelgroep behoort of simpelweg geïnteresseerd bent in het verhaal van Jan Bert ter Steege. Aanmelden kan via [email protected].

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst, maar een vrijwillige bijdrage stelt Inloophuis Pisa vanzelfsprekend op prijs!

Reacties