Zonnige zomerworkshop en ZotteZomerZang

Mirjam Schreuder wil haar passie voor ´improviseren´ delen met haar studenten en andere geïnteresseerden.
Foto: Inloophuis Pisa

Hoorn – 10 augustus 2017 – Op woensdag 23 augustus van 10.00 tot 12.00 uur verzorgt Mirjam Schreuder een heel leuke zomerworkshop improvisatietoneel bij Inloophuis Pisa aan de Draafsingel 59 in Hoorn.

In deze twee uur durende workshop maken de deelnemers op een laagdrempelige manier kennis met de beginselen van improvisatietoneel. Zij zullen ervaren dat improviseren niet moeilijk is, dat iedereen het kan en dat het heel veel plezier oplevert! Ook zin in deze zomerworkshop? Meld je dan snel aan; er zijn nog wat plaatsen vrij!

Mirjam Schreuder is 40 jaar en docente aan het Horizon College in Hoorn. Sinds een paar jaar mag zij zich bovendien docent drama noemen en daarmee is haar grote wens uitgekomen om haar passie voor ‘improviseren’ te delen met haar studenten en andere geïnteresseerden.

De kosten voor de workshop bedragen € 7,50, inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via [email protected] of telefonisch bij de gastvrouw: 0229 – 75 85 31 (tijdens openingsuren) of via de website www.inloophuispisa.nl.

ZotteZomerZang op herhaling

ZotteZomerZangInloophuis Pisa heeft nog meer leuks in petto tijdens de zomermaanden. Zo gaat ‘De ZotteZomerZang’ op herhaling! Op 16 en 30 augustus van 10.00 tot 12.30 uur is iedereen van harte welkom om lekker te komen meezingen met een keur aan liedjes, van “gouwe ouwe ”tot “foute” zomerhits.

De nummers worden geprojecteerd op een groot scherm en er wordt gezongen met karaoke begeleiding. Je hoeft voor deze activiteit niet eens tot de doelgroep van Inloophuis Pisa te behoren en je hoeft ook geen Andrea Bocelli te zijn. Zin in? Kom gewoon binnen op 16 en/of 30 augustus bij Inloophuis Pisa. De bijdrage in de kosten bedraagt € 5,– inclusief koffie en thee. Aanmelden voor de ZotteZomerZang is niet nodig. Goede zin wel!

Reacties