Willie Nelson op 29 april 85 jaar met nieuw album

Foto: Facebook Willie Nelson

Willie Nelson is vandaag jarig, 85 jaar geworden, en een spiksplinternieuw album uitgebracht. Wanneer je zo oud wordt als hem – 85 op 29 april – en je blijft maar doorgaan, dan ben je op een gegeven moment vanzelf de last man standing. Deze week is zijn nieuwste cd het Album van de Week bij Marmusic.

Willie Nelson nog volop actief

Willie NelsonDe man treedt nog steeds pakweg honderd keer per jaar op en heeft dan ook nog de energie om de ene na de andere prachtplaat uit te persen.
Ditmaal met elf splinternieuwe liedjes vol honky tonk, die hij samen schreef met producer Buddy Cannon.
Niks berusting en moeilijk kijken, dit is puur speelplezier waar je vanzelf van gaat glimlachen, met veel tongue in cheek filosofische observaties op het leven van een stokoude, maar zeer vitale muzikant, waarin veel berusting over de onvermijdelijke aftakeling en het verdriet wat je zoal meemaakt met het verstrijken van de jaren.
It’s not something you get over, it’s something you get through’, zingt Willie Nelson in een prachtige ballad over het verlies van een geliefde. Om meteen daarna de bar in te duiken, want: ‘It’s Fridaynight and I’m ready to roar.’
Deze week album van de week bij marmusic.nl

Koop hier de cd Willie Nelson – Last man standing