Kunstexpositie geopend in gemeentehuis

Foto: Koggenland.nl

de Goorn –  Vanaf maandag 30 mei is de nieuwe kunstexpositie in het gemeentehuis te bewonderen. Voor de gelegenheid opent burgemeester Posthumus de expositie op maandagmiddag 30 mei om 17:00 uur. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Voor deze kunstexpositie heeft de Kunstcommissie Koggenland de kunstenaars Gretie Stelling, Trees Bakker en Tom Verdegaal bereid gevonden om hun werken te tonen in het gemeentehuis.

KunstexpositieDe kunstenaars Gretie Stelling laat zich in haar beeldend werk inspireren door traditionele textiele technieken en vertaalt deze naar hedendaagse toepassingen, zoals fotografie en textielprint.

Trees Bakker tekent en schildert al van jongs af aan, een heerlijke hobby, een fantastische bezigheid. Het eerste beeld dat Tom Verdegaal maakte was ‘een wegvliegende vogel’ voor op het graf van zijn overleden vrouw.Tom Verdegaal

Bezichtigen

De expositie is van maandag 30 mei tot en met vrijdag 26 augustus te bezichtigen in het gemeentehuis in De Goorn aan de Middenhof 2.

U kunt de werken bekijken tijdens de volgende openingstijden:

  • maandag 09:00 – 12:00 uur en 13:00 – 20:00 uur
  • dinsdag t/m donderdag 09:00 – 12:00 en 13:00 – 16:00 uur
  • vrijdag 09:00 – 12:00 uur

Te koop

Wist u dat veel van de werken, behalve te bezichtigen, ook te koop zijn? Ziet u een werk dat u mooi vindt? Bij de receptie ligt een prijslijst en contactgegevens voor een eventuele aankoop.

Kunstcommissie Koggenland

De Kunstcommissie Koggenland wil beeldend kunstenaars – gemeentelijk en regionaal – in staat stellen hun werk te tonen in het gemeentehuis in De Goorn.

Daarbij verzorgt zij vier keer per jaar een nieuwe expositie. U kunt ook de Kunstcommissie volgen via Facebook.