In januari start de computercursus Klik en Tik in de Bibliotheek De Goorn en Obdam

Foto: Westfriese Bibliotheken

Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen, maar niet goed weet hoe dit werkt, is de computercursus Klik en Tik.

Klik en Tik is een computercursus van zes lessen, waar deelnemers met de computer leren omgaan, leren internetten en e-mailen.

Tijdens Klik en Tik leren de deelnemers in een kleine groep en onder begeleiding van een docent stap voor stap hoe de computer werkt. Iedereen kan op zijn eigen tempo de computercursus doorlopen. Ook is het mogelijk om thuis of in de Bibliotheek zelfstandig verder te oefenen met Klik en Tik.

Aanmelden Klik en Tik

Klik en Tik start op woensdag 23 januari van 10.30 tot 12.30 uur in de Bibliotheek De Goorn. In de Bibliotheek Obdam start de cursus op donderdag 24 januari van 14:30 tot 16:30 uur.

Zes weken lang is er een les. Deelname aan de Klik & Tik-cursus is gratis. Voor € 10,- kunt u een lesboek aanschaffen die na de cursus ook als naslagwerk kan dienen. Voor meer informatie of om uzelf aan te melden: bel 0228 – 743 943.

Tijdens de feestdagen in december heeft de Bibliotheek aangepaste openingstijden. Kijk voor de juiste openingstijden, meer informatie over de cursus op www.westfriesebibliotheken.nl

Westfriese bibliotheken

Reacties