Annas Kadoshop weet uit eigen liefde iets leuks te maken

Foto: Johan Joost van Daalen

Tien jaar geleden verruilde Anna Tervoort Obdam voor Haarlem. De creativiteit van hartje hoofdstad van Noord-Holland inspireerde haar om het leven te nemen zoals dat is. Nu keert Anna terug naar haar Westfriese roots in het gemoedelijke Obdam.

Annas Kadoshop
Anna achter de kassa bij een aantal van haar zelfgemaakte kaarten.

Het sociale leven van haar familie, vrienden en kennissen was zij toch gaan missen. In hartje Haarlem had zij afleiding kunnen vinden in de creativiteit om zogenaamd afgeschreven artikelen weer nieuw gerecyclede producten te maken. Weggooien kan immers altijd nog.

¨Geef jezelf eens een mooi ingepakt cadeau omdat je zo leuk bent¨, zeg zij en dat staat ook in haar eigen stijl achter de toonbank geschreven.

Annas Kadoshop¨Alle collages zijn met veel liefde gemaakt en nodigen stuk voor stuk uit om te genieten van wat is. Ik hoop dat ze een glimlach op je gezicht toveren¨ zegt zij en dat staat ook ergens anders in het pas geopende winkeltje op de hoek van de Dorpsstraat en de Handelskade naast snackbar Wings geschreven. ¨Anna´s Kadoshop¨ ligt op steenworp afstand ook van het station van Obdam.

Bij Annas Kadoshop is niets digitaal

Niets is digitaal, want na een een ziekteperiode heeft zij hutje bij mutje op zij gelegd om de draad van haar leven weer op te pakken in haar geliefde Obdam met iets waar zij zelf ook nieuwe kracht in heeft weten te vinden. Ook probeert zij ¨rust¨ te krijgen en te bieden met haar zelf gemaakte kado´s van gerecyclede producten. Het bord met de tekst ¨Cash Only¨ achter haar toonbank benadrukt dat nog eens.

Op zoek naar een spontaan kado´tje?

Op zoek naar een spontaan kado´tje voor een verjaardag of anderszins of gewoon om u zelf eens een plezier te doen? Kom gerust naar de Dorpsstraat 134 in Obdam op de hoek met de Dorpsstraat naast Snackbar Wings voor handgemaakte kaarten, oorbellen, kettingen, reisboeken, zelf gestekte plantjes en ¨potjes vol geluk¨. Ook is er een grote collectie collages die uw woning of werkplek net dat beetje extra geven. Anna:¨In mijn winkel kun je inspiratie opdoen hoe je het leven wat meer kleur kan geven door gebruik te maken van spullen die al een leven achter de rug hebben. Ik pak alles mooi in. Graag wel contant geld meenemen, want in mijn winkel is het ´cash only´. Niet alles hoeft snel en digitaal.¨

Dubbel klik op de foto´s voor een grotere weergave.

Reacties

article
186317
Annas Kadoshop weet uit eigen liefde iets leuks te maken
Tien jaar geleden verruilde Anna Tervoort Obdam voor Haarlem. De creativiteit van hartje hoofdstad van
https://koggenland.nieuws.nl/economie/186317/annas-kadoshop-obdam/
2018-07-08T13:10:39+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/178/2018/07/08115442/D4S64281.jpg
Annas Kadoshop, Obdam
Nieuws, Zakelijk