Boeklancering Het goede van het kwaad

Foto: H-CT

Op zaterdag 24 februari werd de literaire novelle ‘Het goede van het kwaad’ van de Alkmaarse auteur Jaap Sikkens, gelanceerd bij Boekhandel Feijn in Alkmaar.

Sikkens overhandigde, onder grote belangstelling, het eerste exemplaar van zijn boek aan wethouder Anjo van de Ven, die lovende woorden over Sikkens boek en schrijfstijl sprak. Boeklancering Het goede van het kwaad

Sikkens vertelde de aanwezigen vervolgens hoe zijn boek tot stand kwam en over zijn manier van schrijven. Sikkens: “Bij mijn schrijven gaat het niet in de eerste plaats om het samenstellen van een spannend verhaal, maar om de gedachtestroom van de hoofdpersoon. Er ontstaat een soort magie, als die stroom gedachten steeds maar voortvloeit, woord voor woord, van moment naar moment, soms met onderbrekingen en dan weer verder.”

Na het officiële gedeelte was er gelegenheid de auteur te spreken, het boek aan te schaffen en het te laten signeren.

Over het boek Het goede van het kwaad

Boeklancering Het goede van het kwaadHet goede van het kwaad speelt zich af tegen het decor van de Brusselse beau monde. De hoofdpersoon is officier van justitie. Hij is in de ban van de verleidelijke, geraffineerde Lidy en zal moeten kiezen tussen haar en zijn ziekelijke echtgenote. Door de subtiele hints van zijn minnares, groeit bij de hoofdpersoon de obsessie zijn vrouw te doden. Bovendien raakt hij ook nog betrokken bij de verdwijning van zijn collega Goxotte. Deze zaak laat hem tamelijk onverschillig, maar biedt ruimte voor zijn meedogenloze visie op het reilen en zeilen van de rechtspraak in Brussel. Totdat het steeds duidelijker wordt dat de georganiseerde misdaad met de zaak te maken heeft en hijzelf op zeker moment het doelwit lijkt te worden.

Het goede van het kwaad’ is inmiddels bij veel boekhandels te koop en rechtstreeks bij de uitgever: https://palmslag.nl/

Boeklancering ‘Het goede van het kwaad’ van Jan SikkensKoop hier het boek "Het goede van het kwaad" van de Alkmaarse auteur Jaap Sikkens.

Dubbel klik op de tekst hierboven om het te kopen.
15,
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Verkoop door bol.com
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk

Reacties