Koggenlandse veranderadviseur stelt Rake Vragen

Foto: Siets Bakker

Koggenlandse ondernemer Siets Bakker adviseert al jaren als organisatieadviseur in meerdere bedrijven directies en MT’s begeleid in  verandervraagstukken. Zij heeft zich daarbij altijd afgevraagd waar de bereidheid om zo veel te geven, zo hard te werken, vandaan komt. Eindelijk komt nu haar boek Rake Vragen uit…

Zij is o.a. opgeleid als begeleider van familie- en organisatieopstellingen en vind het eigenlijk veel interessanter om vormen te vinden waarin die systemische kennis op een dagelijkse en praktische manier kan worden toegepast. Het boek Rake Vragen is daar het directe resultaat van

Rake Vragen zijn vragen die beweging brengen. De vraag maakt namelijk iets los wat vastzat.” 

Stop met hard werken om problemen op te lossen. Vooral die problemen die steeds in een andere vorm terugkomen. Zoek naar de reden waarom het probleem in kwestie een goede oplossing is. Vind wat er vast zit. Rake Vragen helpen je.

Door het stellen van rake vragen komt er beweging in situaties die vastzitten. In werk en privé. Bij jezelf of anderen. Door vragen als: Van wie is dit probleem? Is het van jou of hoort het elders? Of: Waar moet de toestemming voor beweging vandaan komen? En: Wat raak je kwijt als je dit probleem niet meer hebt?

Stap voor stap lees je in dit boek hoe je dat doet, Rake Vragen stellen. Je krijgt kant-en-klare rake vragen. Je leert ook hoe je zelf je eigen rake vragen kunt formuleren. En hoe je de vraag zó kunt stellen dat het raak is.

Hard werken is echt niet nodig. Iedere keer als ik hard werk, dan vraag ik me af waar zit iets vast? Wat kan er niet bewegen? De vraag maakt dat ik direct terugschakel. Zo kan ik veel werken. Met plezier. Zonder er moe van te worden. Juist omdat het die beweging zo veel energie geeft. Ik hoop dat door dit boek ook jij kunt stoppen met hard werken en lekker veel kunt gaan werken. Als je dat tenminste wilt.

Samenvatting van Rake Vragen door Siets Bakker

50 Kaarten met Rake Vragen. De vragen openen nieuwe perspectieven en brengen je op andere lagen. Iedere vraag heeft zo de potentie je wereld te veranderen. Met methodes en tips over hoe je de kaarten kunt gebruiken.

Op de achterkant staan allerlei symbolen, ook de systemische symbolen voor mannen, vrouwen en kinderen. Zo kunnen de vragen gebruikt worden in combinatie met tafelopstellingen.

De kaarten set is ontwikkeld door Siets Bakker en Elles Kramer, geïnspireerd op de vragen van Jan Jacob Stam en Anton de Kroon. De kaarten zijn mooi vormgegeven en uitgevoerd. Hier kun je altijd mee aankomen bij je cliënten en opdrachtgevers. Of je de kaarten cadeau doet of gebruikt.

De kaarten worden ondersteund door extra informatie op www.rakevragen.com Stuur na het bestellen hieronder de link van de bestelling naar Siets Bakker Je krijgt dan van Siets Bakker gratis een abonnement op Rake Vragen ter waarde van € 29,50


Klik hier en koop direct Rake Vragen van Siets Bakker

Reacties