112

Getuigen gezocht van overval woning Oosterblokker

Foto: Persbureau Theo Annes

De politie is op zoek naar getuigen die dinsdagochtend iets hebben gezien dat met de overval te maken kan hebben of die de zwarte Audi A3 hebben gezien. De auto heeft opvallende oranje-, grijs-, rode kitespullen en opvallende neon gele en rood/zwarte tassen aan boord. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie in Hoorn op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Het gaat hier om getuigen die vanmorgen in de buurt waren waar de overval heeft plaats gevonden. De overval heeft plaats gevonden in een woning aan de Oosterblokker in Oosterblokker.

Omschrijving overval woning Oosterblokker

De bewoners werden rond 6.00 uur in hun slaap verrast door twee mannen. Ze werden daarna gekneveld en mishandeld. De twee overvallers doorzochten 2 uur lang de woning en gingen er uiteindelijk rond 8.00 uur vandoor. Over de eventuele buit zijn geen mededelingen gedaan.

Vastgebonden op bed

Een buurvrouw heeft de regionale omroep laten weten dat ze rond 06.00 uur nietsvermoedend in haar woonkamer zat toen ze plotseling iemand buiten zag lopen in zijn onderbroek. Ze ging poolshoogte nemen en zag toen dat het haar buurman was. De vrouw kreeg toen te horen dat er was ingebroken bij haar buren, vertelt ze. “Ze waren samen vastgebonden in bed.”

Reacties